I Visby bor vi granne med ett lantbruk

Hejsan på er

Snart är det dags att åka till Visby igen som vi gör nästan varje sommar och jag längtar. Det är verkligen ett ställe jag trivs på. Alldeles nära där vi brukar hyra stuga så finns ett lantbruk som jag cyklar förbi nästan varje dag och det är så roligt att stanna till och kolla på djuren. Jag är fascinerad över de som har motivationen att driva ett lantbruk oavsett om man har djur eller sädesslag eller vad det nu kan vara. Jag är inte så väldigt insatt i vad som faktiskt innefattar ett lantbruk men jag vet att detta i alla fall är det.

Eftersom våran familj åker till Visby varje år så har det blivit att man har skaffat sig en del vänner där, både sådana som bor där året om men också sådana som vi som åker dit bara om somrarna. Jag vet att jag kommer träffa några av dem i år igen och det ska bli väldigt roligt. Tur man har sociala medier resten av året så man kan hålla kontakt och hålla sig uppdaterad om vad som händer i varandras liv.

Vi åker till helgen i alla fall och ska vara där tre veckor så den här veckan är den en del att fixa med här hemma och börja packa och sånt. Mamma och pappa börjar sina semestrar till helgen så det är därför vi åker då. Jag har ju redan haft några dagars sommarlov men jag tycker det har varit skönt med att bara få vara lite om dagarna. Nu vet jag att det blir mer utflykter och aktiviteter när vi är i Visby men det blir toppen. Sen har vi några veckor till hemma också men då ska jag träffas och umgås med alla vänner här. Ha det gott nu så hörs vi snart igen!